Te koop Zeeuwse Hoeve Chalet

Het sfeervolle en moderne chalet staat op een mooi laantje op camping de Strandloper. De traditionele luiken en de buitenbekleding geven het gevoel van een typisch Zeeuwse boerderij. Binnen heeft het chalet een tijdloze, warme uitstraling. De woonkamer heeft schuifdeuren naar het terras, met elektrisch bedienbare terrasoverkapping, en de speels aangelegde tuin. De bijpassende berging maakt het plaatje compleet en is erg handig voor de fietsen en het tuingereedschap. De keuken heeft een mooie houtlook en beschikt over verschillende gemakken zoals een combimagnetron en een vaatwasser. De houttinten komen in de slaapkamers terug en er staan goede boxspringbedden in. Het chalet is uitgerust met een airco en centrale verwarming, een goede reden om het hele jaar rond veel gebruik te maken van deze fijne stek.

Camping de Strandloper ligt vlak bij badplaats Renesse, waar je kunt genieten van talloze restaurants en cafés. Vanaf de camping is het 10 minuten wandelen tot aan het Noordzeestrand of het Grevelingenmeer. Niet voor niets is de camping een fijne locatie voor veel watersportliefhebbers. Voor kinderen van jong en oud is er genoeg speelplezier op de camping. Er zijn zoveel grote speeltuinen om te ontdekken!

Ga je graag fietsen of wandelen? De lange brede zandstranden zijn zeer uitnodigend om heerlijk te wandelen met prachtige uitzichten. Ook in het bosgebied van Westerschouwen is het fijn wandelen. Voor de fietsers zijn er eindeloos veel mooie plekken waar je naartoe kunt. Hiervoor zijn verschillende fietsroutes te vinden. 

Jaarhuur & Info

Wij zijn het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie).  Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.315,-. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module en internet. Het verbruik van gas, water en elektriciteit wordt apart verrekend.

Wil je meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail, wij gaan graag met je mee. 

Colinda Kort

Colinda Kort
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden

Cekyra van der Wekken

Cekyra van der Wekken
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden